X0neX Opublikowano 7 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Witam serdecznie. Ostatnio zacząłem z radiem, i potrzebuje kilku prezenterów. Nie wymagam wielkiego doświadczenia, lecz podstawowe. Chcemy każdemu dać szansę. Radio niedługo otrzyma własną stronkę internetową co jest aktualnie w trakcie. Zapraszam do kontaktu w prywatnej wiadomości lub pod tym tematem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krysiulaaa Opublikowano 7 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Zanim zaczniesz stawiać jakiekolwiek wymagania może zacznij od tego, żeby swoje radio przedstawić, podać jakiekolwiek informacje, bo w tej chwili nie wiemy nic poza tym, że masz "radio" no i fajnie tylko, że dziś ludzi, którzy "mają radio" są tysiące Szukasz prezenterów a nie podałeś nawet żadnych szczegółów. Strona w trakcie realizacji-ok to dobrze. Podaj zatem jakie, klimaty gracie nazwę radia no cokolwiek co mogłoby kogoś do Was zachęcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnconTv Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Jak możesz podaj link do Radia Bez strony nie ma co szukać prezenterów bo to nie ma sensu jak będzie Strona daj mi link do strony na adresie pocztowym Pomyśle może zagram u ciebie staż mój to 10 lat [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi