Paul Opublikowano 13 Lutego Udostępnij Opublikowano 13 Lutego Wszyscy fajnie piszecie o muzyce w radiach internetowych, a co z prawami autorskimi? Jak sobie z tym radzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuzet Opublikowano 15 Lutego Udostępnij Opublikowano 15 Lutego W dniu 13.02.2024 o 23:59, Paul napisał: Jak sobie z tym radzicie? Każdy zapewne w indywidualny sposób. Jedni akceptują, inni zaprzeczają lub korzystają z pomocy specjalistów. Jak to w życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 15 Lutego Udostępnij Opublikowano 15 Lutego W dniu 14.02.2024 o 00:59, Paul napisał: Jak sobie z tym radzicie? mogę powiedzieć że nie jest tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paul Opublikowano 15 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego Znacie dobre miejsca gdzie zakupić utwory do publikowania w radiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 17 Lutego Udostępnij Opublikowano 17 Lutego W dniu 16.02.2024 o 00:20, Paul napisał: Znacie dobre miejsca gdzie zakupić utwory do publikowania w radiu? To wszystko zależy jakie utwory Cie interesują. Większość, a właściwie chyba wszystkie utwory są chronione prawami autorskimi w tej lub innej firmie. Jest wiele firm które reprezentują artystów i ich prawa - ZAiKS STOART ZPAV i tam należy szukać licencji na odtwarzanie w radiu internetowym. Drugim rozwiązaniem są specjalne portale które oferują muzykę w różnych gatunkach/w większości mniej znani artyści/ za jednorazową opłata gdzie nie potrzeba opłat w/w firmach. https://www.musicdays.pl https://www.publicmusic.pl i wiele innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paul Opublikowano 17 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego (edytowane) W tych stowarzyszeniach to wysokie ceny. Musicdays tylko na lokale i firmy. W zasadzie tylko znalazłem tę jedyną Publicmusic, podrzuć proszę linki do innych jeśli znasz... Dzięki. Dowiedziałem się ostatnio, że w Publicmusic nie należy kupować, bo są potem problemy prawne. Edytowane 17 Lutego przez Paul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djemtek Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego A epidemicsound.com ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniekhs Opublikowano 5 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia (edytowane) Ja korzystam z ZAiKS licencja miesięczna na radio niekomercyjne takie jak ja mam na 50slotów to koszt 123zł z podatkiem max to 3miesiące potem musisz zawrzeć nową umowe ps. jak sama nazwa Nie komercyjne nie możesz zarobkować na nim czyli zarabiać na reklamach co nie znaczy że nie możesz prowadzić zbiórek na serwer itp pozdrawiam Edytowane 5 Kwietnia przez maniekhs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi