prezenter.remix Opublikowano 10 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2023 W związku z popularnością programu RadioBOSS, służącemu wielu z nas do prowadzenia audycji w radio internetowym i częstymi pytaniami dotyczącymi jego funkcjonalności czy ustawień, nagrałem poradnik dotyczący wykorzystania RadioBOSS w radio internetowym, wraz z omówieniem jego najważniejszych funkcji i ustawień w formie rozbitego na 5 odcinków poradnika video dostępnego dla wszystkich chętnych na YouTube. Może on służyć jako ściągawka, dla tych, którzy jeszcze niezbyt pewnie poruszają się po programie , jak również dla tych, którzy dopiero zaczynają swoją przygodę z radiem internetowym, a dzięki rozbiciu go na 5 odcinków, łatwiej można wyszukać w nim potrzebne informacje. Dzięki mojemu poradnikowi, skonfigurujesz RadioBOSS i nauczysz się jak efektywnie prowadzić z jego pomocą audycje w radio internetowym. Poradnik dostępny jest tutaj: 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 11 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2023 fajna rzecz wielu przyda sie ta seria ...czasami ręce opadają jak trzeba tłumaczyć co gdzie jak po raz xxx. Co do samego filmiku...nie wiem czy to tylko u mnie ale głos jest słabiutki. Trzeba pogłośnić i mocno skupić sie na tym co mówisz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezenter.remix Opublikowano 12 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2023 W dniu 11.07.2023 o 08:52, Robcio napisał: fajna rzecz wielu przyda sie ta seria ...czasami ręce opadają jak trzeba tłumaczyć co gdzie jak po raz xxx. Co do samego filmiku...nie wiem czy to tylko u mnie ale głos jest słabiutki. Trzeba pogłośnić i mocno skupić sie na tym co mówisz. tak, nad udźwiękowieniem muszę popracować, choć akurat nie nad tym, że jest słabiutki, bo słychać normalnie, przynajmniej u mnie. Ale ogólnie jakość dźwięku nie jest najlepsza w pierwszych odcinkach, bo dałem ciała, co tu ukrywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJRadziu458 Opublikowano 20 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 W dniu 10.07.2023 o 03:19, prezenter.remix napisał: W związku z popularnością programu RadioBOSS, służącemu wielu z nas do prowadzenia audycji w radio internetowym i częstymi pytaniami dotyczącymi jego funkcjonalności czy ustawień, nagrałem poradnik dotyczący wykorzystania RadioBOSS w radio internetowym, wraz z omówieniem jego najważniejszych funkcji i ustawień w formie rozbitego na 5 odcinków poradnika video dostępnego dla wszystkich chętnych na YouTube. Może on służyć jako ściągawka, dla tych, którzy jeszcze niezbyt pewnie poruszają się po programie , jak również dla tych, którzy dopiero zaczynają swoją przygodę z radiem internetowym, a dzięki rozbiciu go na 5 odcinków, łatwiej można wyszukać w nim potrzebne informacje. Dzięki mojemu poradnikowi, skonfigurujesz RadioBOSS i nauczysz się jak efektywnie prowadzić z jego pomocą audycje w radio internetowym. Poradnik dostępny jest tutaj: Dobry pomysł też robię podobne , ale się nie oszukujmy na dzisiejszych radyjkach to właściciel musi im wszystko dać na tacy 0 wysiłku serio i radio żeby nie wiadomo jak wyglądało to oni jak ktoś im zainstaluje oprogramowanie do grania czy skonfiguruje lub jedno i drugie pójdą grać byle gdzie Ja podobny serwis nawet hostuje to mało że są opisy na pw dostaje info jak to zainstalować w 2023 roku... chodzi o serwis https://programy.wrtteam.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałyDżentelmen Opublikowano 22 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2023 (edytowane) Uważam że filmik bardzo przydatny, Szczególnie Dla początkujących prezenterów korzystających z tego Programu. Aktualnie wolę Sama ale kiedyś zaczynałem z Programem "Radio Boss" Widzę że do najnowszej wersji programu dodali wiele przydatnych funkcji Edytowane 22 Lipca 2023 przez BiałyDżentelmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RemiX Opublikowano 17 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2023 W dniu 22.07.2023 o 09:01, BiałyDżentelmen napisał: Uważam że filmik bardzo przydatny, Szczególnie Dla początkujących prezenterów korzystających z tego Programu. Aktualnie wolę Sama ale kiedyś zaczynałem z Programem "Radio Boss" Widzę że do najnowszej wersji programu dodali wiele przydatnych funkcji Generalnie miałem okazję pobawić się trochę SAMem, ale dla mnie to program nieintuicyjny i niepotrzebnie skomplikowany. Dla osób początkujących to potrafi być bardzo zniechęcające, dlatego jako początkujący mając wybór wybrałbym RadioBOSS i podejrzewam, że tak robi większość ludzi, dlatego zdecydowałem się na poradnik tego właśnie programu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJRadziu458 Opublikowano 18 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 9 godzin temu, RemiX napisał: Generalnie miałem okazję pobawić się trochę SAMem, ale dla mnie to program nieintuicyjny i niepotrzebnie skomplikowany. Dla osób początkujących to potrafi być bardzo zniechęcające, dlatego jako początkujący mając wybór wybrałbym RadioBOSS i podejrzewam, że tak robi większość ludzi, dlatego zdecydowałem się na poradnik tego właśnie programu. Bardziej na twoim miejscu nauczyłbym ich robić porządne logo w photoshopie bo dobrze ogarniasz a logo czy grafika np skin do gry to łatwo zrobić ale wciąż logami są obrazki z netu czy jak wykonać plakat jesteś grafikiem to taka wiedza myślę tym radiom co im zależy by się pewnie przydała. może kiedyś ja znowu zaczne z poradnikami obecnie jade z streamkami z cs2'eczki bo jest nowość lub jak jest już taki kontent na kanale zrób jako playlisty jak ja np podzieliłem poradniki osobno gierki też i się będzie sklejało bo są najbardziej używane trzy jest nim Boss,sam i vdj ale dobra robota że robisz coś społecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 18 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 11 godzin temu, DJRadziu458 napisał: Bardziej na twoim miejscu nauczyłbym ich robić porządne logo w photoshopie mysle ze ogarniecie Bossa to pestka w porównaniu z PS. Na necie jest wiele tutków dp PSa wiele w j. polskim. Jednak ogarniecie tego programu to już wyższa szkoła jazdy. Osobiście korzystam z niego ale z żalem stwierdzam że może potrafię wykorzystać z 10% możliwości jakie daje ten program. Może już za stary jestem na naukę Co ważne jest wiele stron z gotowymi plikami psd za free, które można dostosować do swoich potrzeb. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi