zerk Opublikowano 27 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 Radio ZERK FM Adres do słuchania : https://zerk.panelradiowy.pl/radio Rodzaj muzyki : Chillout,Pop,Rock,Techno,Disco-Polo Radio ZERK FM kusi słuchaczy różnorodną muzyką,dodatkowo grane jest bez przerwy! Mam nadzieję ,że dołączycie do mnie jako słuchacze bo wydaje mi się ,że warto! Wejdź,sprawdź,przekonaj się,na pewno nie pożałujesz kto wie może radio ZERK FM stanie się Twoim ulubionym radiem! Pozdrawiam! Prezenter Daniel z radia ZERK FM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onlynow Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Oferujesz dokładnie tyle samo co 90% rozgłośni internetowych. Dlaczego akurat twojej rozgłośni miałbym słuchać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Little_gray Opublikowano 8 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Dnia 27.09.2017 o 18:10, zerk napisał: Radio ZERK FM kusi słuchaczy różnorodną muzyką,dodatkowo grane jest bez przerwy! no tak Autopilot 24 H ekipa 1 osoba i brak własnej strony i pusta ramówka Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi