sam2022 Opublikowano 7 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 Jak w tytule. Wirtualne Radio, ale prawdziwa muzyka, prawdziwa zabawa i prawdziwi ludzie. Staraliśmy się stworzyć prostą i przyjazną stronę typu "one page". Prosty i nowoczesny czat. Stabilny player, jak i cała emisja. Aplikacja na wszystkie systemy mobilne. Zapraszam https://wirtualneradio.pl/. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BĄCZEK Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Przez ostatnie 2 tygodnie podsłuchiwałem i podglądałem to radio. Oto kilka moich spostrzeżeń: Na plus: Przejrzysta strona, działa na telefonie. Jedynie te dziwne awatary stwarzają wrażenie jakby nie pasowały do reszty. Trochę to wygląda jakby ktoś ścianę kredkami pomazał. Nietypowa aplikacja. Filmiki na Facebook i YouTube. Na TikToku nie mogłem znaleźć. Na minus: Audycje na żywo. To jakaś paranoja. Dodam że nie korzystam z czatów, a prowadzący/prowadząca czały czas gada do tych kilku ludzi. Inny gość, mówi jakby prowadził dyskotekę, a nie audycje. Mam chyba pecha bo też jak słuchałem autodja to połączył się raz prezenter, a raz jakaś dziewczyna i sprawdzali czy ich słychać. Bardzo amatorsko to wgląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJRadziu458 Opublikowano 15 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2023 Strona na + Ale co do czatu chyba zaszalałeś "nowoczesny czat" xat (obecnie) wcześniej wiem osobiście że był inny Co do audycji nie potwierdzę opinie poprzednika do puki nie sprawdzę Nie znam reszty złośnica raczej na plus prowadziła co innego moje prywatne zastrzeżenia ale tu chodzi o obiektywną ocenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi