Lesik Opublikowano 7 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 (edytowane) Jeżeli szukasz dobrej muzyki, to jest to miejsce dla Ciebie i Twoich znajomych, każdy znajdzie tutaj coś dla siebie! W ramach rozwoju poszukujemy prezenterów radiowych. Receptą na dobrą Ekipę Radio Polczat są ludzie którzy lubią muzykę i dobrą zabawę oraz kontakt na żywo ze słuchaczem ponieważ radio połączone jest z Czatem Polczat jak i mają chęć zostać prezenterami w Naszym Radio. Chcesz dołączyć?? Wystarczy, że zgłosisz się do obsługi radia Edytowane 12 Lipca 2022 przez Lesik brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aragon Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 (edytowane) Przydało by się podać jakieś bardziej szczegółowe informacje odnośnie rekrutacji i wymogów od potencjalnych kandydatów. Ponadto brakuje mi tutaj linka do strony, czy jakiegoś formularza dla interesantów. Mało konkretów, bardzo okrojona wersja jak na post o rekrutacji do radia. Pozdrawiam. Edytowane 14 Sierpnia 2022 przez Aragon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2022 W dniu 7.07.2022 o 14:02, Lesik napisał: Receptą na dobrą Ekipę Radio Polczat są ludzie którzy lubią muzykę i dobrą zabawę oraz kontakt na żywo ze słuchaczem ponieważ radio połączone jest z Czatem Polczat myślę ze taka receptę mają wszyscy, dobra zabawa to dobra ekipa, dobra ekipa to dobra zabawa, kontakt na zywo myślę ze tu tez ameryki nie odkryłeś... wiele stacji posiada czat a nie które nawet podobnie jak Polczat z odsłuchem bezpośrednio z niego - nie bede reklamował tu konkurencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 21 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 (edytowane) Szkoda że latacie bo czatach radiowych i spamujecie linkami do Waszego czatu. Tak się chyba nie buduje Radia internetowego.. Edytowane 24 Stycznia 2023 przez Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 21 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 (edytowane) 9 godzin temu, Jarek napisał: Szkoda że latacie bo czatach radiowych i smamujecie linkami do Waszego czatu. Tak się chyba nie buduje Radia internetowego.. Nasi prezenterzy wiedzą co mogą a czego nie. Za słuchaczy niestety nie możemy odpowiadać. edit: teraz sobie popatrzyłem na tekst i przeczytałem ze zrozumieniem, przepraszam jeśli twoja wypowiedz nie była skierowana do nas Edytowane 21 Grudnia 2022 przez Robcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi