Skocz do zawartości

ACP czat Blab! po polsku

Little_gray

Rekomendowane odpowiedzi

witam udostępniam wam Polski język panelu admina (ACP) czatu Blab! zatwierdzony przez justblab.com do wersji 8 w wersji 9 również działa ale w 90% niedługo pojawi się również do tego wszystko tłumaczone przeze mnie po niżej linki do plików które trzeba wstawić w folder (Lang) czatu oraz css w folderze (Admin)

Polski Panel Admina (ACP) RAR

a tu fotka ze działa

demo.png

Edytowane przez Little_gray

• 8 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 5 lat później...
W dniu 7.07.2024 o 09:43, Robcio napisał(a):

pozwolę sobie odświeżyć temat

Szukam spolszczenia do panelu administracyjnego dla wersji 24.04 najlepiej wersji PRO

od biedy można samemu spolszczyć jak większość plików w php'ie ja tak robiłem np. z osTicket kiedyś EN paczkę przetłumaczyłem sam na PL  oczywiście pliki się robi w 2 katalogach i ten pl odpowiednio nazywa jak to wymaga dana apka do jakiej się to wykonuje. 

• Like 1

W dniu 12.07.2024 o 15:42, sam2022 napisał(a):

Żeby coś spolszczyć, to trzeba by było w tym języku poprawnie mówić i pisać.

zgadza się ale nawet jak ktoś nie zna dobrze angielskiego ale za to zna polski np tłumaczy na tłumaczu google plik z paczką językową a resztę na pliku pl tłumaczy na pl bo go zna. ja tak nie jeden spolszczyłem zazwyczaj sam robię nie ufam plikom nie oficjalnym chyba że sam je robię. 

a co do acp to z tego korzysta sam tylko admin więc nie musi być poprawnie ą , ę ect. więc można w całości polecieć na tłumaczu... jak ktoś jest leniwy choć nie polecam bo taki tłumacz może uszkodzić klasy php.

ps. wiec co mówię bo sam zrobiłem jak pisałem wyżej nie jedną taką akcje z tłumaczeniem i nie tylko acp. 

pozdrawiam. 

• Like 2

W dniu 7.07.2024 o 09:43, Robcio napisał(a):

pozwolę sobie odświeżyć temat

Szukam spolszczenia do panelu administracyjnego dla wersji 24.04 najlepiej wersji PRO

Z tego co wiem to nie ma takiego spolszczenia do acp... Wystarczy że będziesz używał Chrome czy też Firefox mają opcję tłumaczenia strony. Pozdrawiam 

W dniu 17.07.2024 o 18:23, sam2022 napisał(a):

Widzisz ziomek, ja to napisałem do Ciebie. Śmieszne jest jak piszesz że coś spolszczyłeś, kiedy nie potrafisz w tym języku, napisać poprawnie jednego zdania. Po raz kolejny udowadniasz że nic nie potrafisz.

Jest ostatnio moda na identyfikowanie się jako ktoś kim się nie jest od urodzenia. Ktoś się rodzi np. kobietą a identyfikuje się jako mężczyzna. Ty najwyraźniej identyfikujesz się jako ekspert od IT i radia. A nim nigdy nie byłeś, nie jesteś i nie będziesz. 

Jestem zadania takiego że Twoje wypowiedzi nie są związane z tematem... Poprostu szukać zaczepki które są głównie kierowanie do DJRadziu458 , Twoje zachowania tylko pokozuje że jesteś Trollem z forum...

• Like 1