glus Opublikowano 6 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 (edytowane) halo tam. Kiedyś miałem dłuższą przygodę z radiem i tęsknię cały czas. Jak wiadomo, jest to choroba Teraz już jestem w kwiecie wieku i mam bardziej poukładane w głowie. Chyba. Szukam radia które stawia na silne osobowości i autorskie podejście, nie na listy przebojów z dance albo polo, pozdrowienia i zapowiadanie piosenek. Jakby co - priv Edytowane 1 Sierpnia 2022 przez glus zmiana plików Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas321 Opublikowano 7 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 (edytowane) Witam jesteś prezenterem radiowym to zapraszam do mnie moje radio jest otwarte na we głosy to zapraszam napisz do mnie na meila moje radio to radio muzyczne hity. mam na imię Tomek ksywa Thomas mój meil [email protected] Edytowane 7 Maja 2022 przez Thomas321 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aragon Opublikowano 8 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Zapraszamy do nas : https://radioheaven.pl Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Virus Opublikowano 11 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 Zapraszamy do erurostacji.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewa Opublikowano 18 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 Witam cie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Virus Opublikowano 18 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 4 minuty temu, Ewa napisał: Witam cie Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glus Opublikowano 18 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 Ja też witam Cię W zasadzie Was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewa Opublikowano 18 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 Witam cie moze chcesz zagrac na naszym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glus Opublikowano 18 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 aaaa możesz być mniej tajemnicza ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristoph Opublikowano 3 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2023 zapraszamy do nas https://projectx.archiwumtajem.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi