Thomas Opublikowano 4 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2022 (edytowane) Witam poszkuje prezentera do mojego radia Radio Muzyczne Hity chętnych którzy chcą grać zapraszam na radiowe gg numer gg to 75060423 Zapraszam też na mojego massagera Tomasz Walkowicz Edytowane 5 Maja 2022 przez Thomas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soundplayer Opublikowano 9 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 A czy te radio gdzieś istnieje? Ma jakąś stronę internetową? Nie podałeś żadnych tak naprawdę informacji więc się nie zdziw, jak nie będzie odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki Opublikowano 22 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 W dniu 4.05.2022 o 23:13, Thomas napisał: ...Zapraszam też na mojego massagera ... Świadczysz dodatkowe usługi ? Oby nie to oczym pomyślałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepe Opublikowano 10 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 Cześć. Też chciałem się do Ciebie odezwać, ale na messenger Tomaszów Wolkowiczów jest... kilku A link do rekrutacji kończy się na logowaniu do panelu radiowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi