Little_gray Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Dawno nie robiłem poradników i nie bawiłem się programami do montażu ale zrobiłem poradnik więc proszę bardzo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJRadziu458 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Ja miałem własne w SA-MP i MTA w większości gier da się w wielu normalnie plik pls wystarczy wrzucić ale np w GTA SA Multiplayer trzeba napisać kod bo single to tylko plik skopiować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aragon Opublikowano 30 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 TruckersMP zrobili projekt multiplayera do ETS2, niestety zbugowany na potęgę. Podobno obecnie jest wydany multiplayer od samego twórcy gry SCS Software. Akurat do tej gry zrobić MP to już sztuka podobnie jak do nowszych wersji np GTA. Jak wyżej kolega wspomniał trzeba sobie samemu napisać silnik do Multi, do tego testować i naprawiać odrazu wszelkie usterki, żeby multi nie waliło crashami, błędami i wszelkiej maści bugami... To zdecydowanie łatwiej jest postawić własny serwer CS:Go. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJRadziu458 Opublikowano 30 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2022 co do csgo też musi być plugin jak ktoś nie zna się na lua i nie bardzo wie co to SMA to lepiej czasm oglądnąć jakieś gotowce na mygo czy amxx są takie fora poświęcone cs go i 1.6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi