onlynow Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 - Pseudonim artystyczny: OZELIFE czyt. OneLife - Staż: 7 lat (z przerwami) - Informacje o sobie: Pochodzę z Łodzi,mam 24 lat. - Preferowane gatunki muzyczne: Strice House - Doświadczenie: Miałem okazję prezentować swoje podcasty w wielu rozgłośniach internetowych od RadioTP do RadioParty. Byłem współzałożycielem nie istniejącej już rozgłośni internetowej (UPRADIO). Aktualnie pomysłodawca wydarzenia o nazwie Music Peace in the World. Wymagania moje nie są duże,chciałbym tylko aby radio miało jakikolwiek pomysł na siebie. Ukierunkowane w danym gatunku i stylistyce. W radiu chciałbym posiadać tygodniowy podcast w późniejszych godzinach. Kontakt priv lub w temacie. Pozdrawiam, Maciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldangel Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Napisałam na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onlynow Opublikowano 20 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelina Opublikowano 27 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2017 - Pseudonim artystyczny: OZELIFE czyt. OneLife - Staż: 7 lat (z przerwami) - Informacje o sobie: Pochodzę z Łodzi,mam 24 lat. - Preferowane gatunki muzyczne: Strice House - Doświadczenie: Miałem okazję prezentować swoje podcasty w wielu rozgłośniach internetowych od RadioTP do RadioParty. Byłem współzałożycielem nie istniejącej już rozgłośni internetowej (UPRADIO). Aktualnie pomysłodawca wydarzenia o nazwie Music Peace in the World. Wymagania moje nie są duże,chciałbym tylko aby radio miało jakikolwiek pomysł na siebie. Ukierunkowane w danym gatunku i stylistyce. W radiu chciałbym posiadać tygodniowy podcast w późniejszych godzinach. Kontakt priv lub w temacie. Pozdrawiam, Maciej Macieju proszę o kontakt. Radio Time out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelina Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Dobry wieczór Macieju. Nasze radio ma pomysł na siebie. Jeśli znajdziesz czas napisz - [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Zapraszam do nas: https://441.fm POP, ROCK, SMOOTH JAZZ, CHILLOUT, INNE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosiaczek Opublikowano 20 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Witaj zapraszam do Nas www.radioftm.pl , gramy kazdy rodzaj gatunek muzyki wystarczy miec mikrofon i checi do zabawy gry - jakbys miał ochote zajzyji Rekrutacja otwarta ponownie Pozdrawiam miło Gosia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cris.Forte Opublikowano 20 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 hej moze nas bys wspomogl na radio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristoph Opublikowano 3 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2023 zapraszamy do nas https://projectx.archiwumtajem.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi