lukasz9646 Opublikowano 24 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 Witajcie, mam na imię Łukasz, 27 lat i mieszkam koło Ostrowa Wielkopolskiego. Jeszcze kilka lat temu prowadziłem audycje w radiach internetowych. Ostatnio zacząłem się zastanawiać nad jakimś powrotem w weekendy. Mam swój kanał na YouTube, robię czasem live z gier, czasem nagram jakiś film. Coraz częściej dochodzę do wniosku, że lepiej mi szło prowadzenie audycji w radiach i lepiej się w tym czułem. Preferowany typ muzyki to pop, disco polo. Pod tym linkiem znajduje się kilka nagrań archiwalnych: https://1drv.ms/f/s!AtG34DGyY9bvmWcYzg4g6wKQlLia Co prawda są to audycje z konkretnej stacji radiowej, ale z reguły każda stacja oczekuje od kandydatów jakiegoś demo. Mam doświadczenie w podstawowej obsłudze programu SAM Broadcaster. Mam GG: 38751783 Można też pisać na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjAgusia Opublikowano 25 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 Witaj Łukasz zapraszamy do naszego radia Lusiowego jest fantastyczna atmosfera i wszyscy kochają muzykę zapraszam do kontaktu zemną na GG 61615702 czekam na odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi