faceman_pl Opublikowano 8 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 Profesjonalny i Darmowy hostuing Shoutcast Icecast Shoucast 1 , 2 Auto DJ 5GB 100 Listeners 160Kbps Quality MP3, AAC+ Support Bandwidth Unlimited IceCast 2 Auto DJ 5GB 100 Listeners 160Kbps Quality MP3, AAC+ Support YES/NO HTTPS Bandwidth Unlimited Zarejestruj konto na stronie : www.mediacp.eu i sprawdź sam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aragon Opublikowano 17 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2021 W dniu 8.07.2021 o 12:12, faceman_pl napisał: Profesjonalny i Darmowy hostuing Shoutcast Icecast Shoucast 1, 2 Auto DJ 5GB 100 słuchaczy Jakość MP3, AAC+ 160Kbps Nieograniczona przepustowość IceCast 2 Auto DJ 5GB 100 słuchaczy Jakość MP3, AAC+ 160Kbps TAK/NIE Nieograniczona przepustowość HTTPS Zarejestruj konto na stronie : www.mediacp.eu i sprawdź sam ! Zamówiłem shoutcast Free do przetestowania. Nie mam zastrzeżeń. Dobra jakość strumienia, prosty panel, cenowo też bardzo przyzwoicie Osobiście polecam naprawdę dobry hosting radiowy, nie mam zastrzeżeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi