Kropka1981 Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Witajcie. Jesli pytanie nie w tym miejacu - to wątek usunę. Od kilku dni nie jestem w stanie odbierać jednej ze stacji internetowych poprzez odibornik radia internetowego (w tym przypadku Aunca Connect 150 - ale mam z mojej wiedzy wynika, że nie tylko na tym modelu). Ręczne wpisywanie również niczego nie zmienia. Resety, zmiany ustawień również. Co może być przyczyną? Stacja bez problemu jest odbierana przez najróżniejsze aplikacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kagg Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2021 W dniu 15.04.2021 o 09:43, Kropka1981 napisał: (...) Ręczne wpisywanie również niczego nie zmienia. (...) A podzielisz się tym co wpisujesz przy ręcznej konfiguracji? Może tutaj coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cemaxx Opublikowano 28 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 Dokładnie identyczna sytuacja jest u mnie. Kuchenne radio internetowe marki Auna. Od jakiegoś czasu nie działa radio Kielce. Cały czas jest „Łączenie…” Radio wyszukuje trzy źródła radia Kielce. Direct straem 1, direct stream 2 i jeszcze jeden, którego nazwy nie pamietam. Żaden z nich nie jest w stanie nawiązać połączenia. Z poziomu telefonu, czy komputera bez problemu odbieram transmisje poprzez przeglądarkę. Czy autor rozwiązał problem u siebie? Lub czy ktoś wie o co tu chodzi? Przywracanie ustawień fabrycznych nie pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi