aaa Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Witam kto by chciał by przyjąć osobę z doświadczeniem który jest niepelnoletni ,ale za zgodą rodzica !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soundplayer Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 3 godziny temu, aaa napisał: Witam kto by chciał by przyjąć osobę z doświadczeniem który jest niepelnoletni ,ale za zgodą rodzica !!! Polecam napisać trochę więcej o sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaa Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Godzinę temu, soundplayer napisał: Polecam napisać trochę więcej o sobie. Jestem chłopakiem,mam doświadczenia w 3 radiacja internetowych, mam sprzęt caly i program do nadawania i co mogę jeszcze o sobie powiedzieć i jeszcze bardzo dobry głos mam jestem osobą kulturalną 4 godziny temu, aaa napisał: Witam kto by chciał by przyjąć osobę z doświadczeniem który jest niepelnoletni ,ale za zgodą rodzica !!! Jestem chłopakiem,mam doświadczenia w 3 radiacja internetowych, mam sprzęt caly i program do nadawania i co mogę jeszcze o sobie powiedzieć i jeszcze bardzo dobry głos mam jestem osobą kulturalną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thombike Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 ja bym wolał wiedzieć jak masz na imię, pod jaka ksywką grasz, ile faktycznie masz lat, jaką muzykę lubisz grac itd...I wówczas mozemy dalej rozmawiać lub nie. To zalezy od odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 10 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 (edytowane) Witam jeśli chcesz zagrać u mnie to zapraszam Radio MixedPlay Nowe radio na razie bez strony www 3 słuchaczy tylko z odsłuchem Moje gg71827874 ZAPRASZAM SERDECZNIE!!! Edytowane 8 Stycznia przez Thomas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mojeradio.uk Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Zapraszamy https://mojeradio.uk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
partystacja.pl Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Gdzie grałeś wcześniej? Ile masz dokładnie lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Summer girl Opublikowano 19 Lutego Udostępnij Opublikowano 19 Lutego (edytowane) W dniu 21.07.2021 o 21:28, Thombike napisał: ile faktycznie masz lat, jaką muzykę lubisz grac itd... Tak to też mnie interesuje Jak możesz to daj znać i zobaczymy co da się zrobić P.s. Dobra teraz widzę,że ktoś znowu odkopał stary post a ja się produkuje Edytowane 19 Lutego przez Summer girl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi