Hiacynt007 Opublikowano 18 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 (edytowane) aaa Edytowane 25 Kwietnia 2021 przez Hiacynt007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 18 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 I uważasz, ze ta informacja w której notabene nie ma nic prócz adresu radia kogoś zainteresuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hiacynt007 Opublikowano 18 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 Współpraca polega na dialogu.Jezeli jestes zaintersowany to wyjdź na strone radia,przejzyj i przefstaw swoja opinie.Jest to oferta współpracy a nie zapeoszenie do przyjecia mojego planu na to radio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 18 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 (edytowane) ..i tak poczyniłem wszedłem i jak najszybciej wyszedlem.. ta strona do dramat. Edytowane 18 Marca 2021 przez Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hiacynt007 Opublikowano 18 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 Dzieki za opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 18 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 Jak chcesz przyciagnac uwage potencjalnego sluchacza/lub kogos z kim chcesz współpracować to pomysl nad lepsza szata graficzną swojej strony. Na forum masz fajne gotowe szablony np: scroll w backround to nie jest dobry pomysl. Powodzonka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hiacynt007 Opublikowano 18 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 Dzieki uprzejme 11 minut temu, Jarek napisał: Jak chcesz przyciagnac uwage potencjalnego sluchacza/lub kogos z kim chcesz współpracować to pomysl nad lepsza szata graficzną swojej strony. Na forum masz fajne gotowe szablony np: scroll w backround to nie jest dobry pomysl. Powodzonka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kagg Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2021 W dniu 18.03.2021 o 19:41, Hiacynt007 napisał: Współpraca polega na dialogu.Jezeli jestes zaintersowany to wyjdź na strone radia,przejzyj i przefstaw swoja opinie.Jest to oferta współpracy a nie zapeoszenie do przyjecia mojego planu na to radio Traktuję to jako przyzwolenie na wyrażenie opinii: W mojej opinii podstrony otwierane w osobnych kartach nieco zniechęcają... (może tylko mnie...) Wygląd - o gustach się nie dyskutuje Responsywność - git Autostart odtwarzacza - są opinie już na tym forum. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi