Marti Opublikowano 1 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 Witam serdecznie Serdecznie zapraszamy do radia EuroStacja Jest to reaktywacją radia, które prawię 15 lat temu istniało przez parę lat. Gwarantujemy rodzinną i przyjazną atmosferę Również poszukujemy Prezenterów radiowych. Zapraszamy na nasz fanpage https://www.facebook.com/RadioEuroStacja Pozdrawiam serdecznie I do miłego zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soundplayer Opublikowano 16 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 Pamiętam te fioletowe logo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosti Opublikowano 17 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2020 Za ten autoplay w odtwarzaczu powinno być 100 batów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti1985 Opublikowano 13 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Dnia 16.10.2020 o 13:40, soundplayer napisał: Pamiętam te fioletowe logo Kojarzy mi się Twój nick ale dokładnie nie pamiętam Możesz się przypomnieć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti1985 Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Oczywiście, również zapraszamy na nasz że tak napiszę indywidualny czat pod adresem kliknij tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti1985 Opublikowano 6 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 Drodzy Słuchacze ! Powstał dla Was forum dyskusyjne, gdzie możecie Nas bliżej poznać podyskutować na różne tematy. Serdecznie zapraszamy do rejestracji : Forum kliknij tutaj Czat jest zintegrowany z system punktowym, gdzie za każdy post, polubienie posta otrzymujecie punkty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soundplayer Opublikowano 6 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 3 godziny temu, Marti1985 napisał: Drodzy Słuchacze ! Powstał dla Was forum dyskusyjne, gdzie możecie Nas bliżej poznać podyskutować na różne tematy. Serdecznie zapraszamy do rejestracji : Forum kliknij tutaj Czat jest zintegrowany z system punktowym, gdzie za każdy post, polubienie posta otrzymujecie punkty Trochę chaotycznie tam się zrobiło i sporo bałaganu, który wypada ogarnąć : ) Poza tym pomysł z forum nie wiem czy wypali w dobie facebooka, ale próbujcie. Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti1985 Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 21 godzin temu, soundplayer napisał: Trochę chaotycznie tam się zrobiło i sporo bałaganu, który wypada ogarnąć : ) Poza tym pomysł z forum nie wiem czy wypali w dobie facebooka, ale próbujcie. Trzymam kciuki Siemka Dzięki za rady domyślam się, że za dużo kategorii jest w jednym miejscu Że tak napiszę zmodernizowałem i jak teraz wygląda ? Każda rada bezcenna, ja mogę być ślepy i nie widzieć swoich błędów a inni to dostrzegają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soundplayer Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Głównie chodzi mi o to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti1985 Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 9 minut temu, soundplayer napisał: Głównie chodzi mi o to. Staram się aby wszystko albo prawie wszystko było w jednym miejscu. Wiesz o tym że nikomu nie chcę się szukać wchodzić w wiele kategorii aby to znaleźć albo coś innego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti1985 Opublikowano 29 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 Drodzy Słuchacze. Słuchając Waszych uwag, przygotowaliśmy nową odsłonę Radia Eurostacja. Tym razem wszystko jest skupione w jednym, aby łatwiej się poruszać na stronie. Zapraszamy na odświeżoną stronę radia EuroStacja https://eurostacja.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soundplayer Opublikowano 29 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 Nie obraź się Marti, ale straszny nieład i bałagan panuje na Waszej stronie. Brak jakiegoś doboru kolorystyki strony. Napisz do mnie na priv, pomogę chętnie ze względu na stare czasy Widzę, że macie stronę na wordpress to tym bardziej napisz do mnie Pomogę jeśli chcesz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aragon Opublikowano 15 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 (edytowane) Widać pozostałości po czymś co kiedyś funkcjonowało, ale jeśli to wordpress łatwo to będzie uporządkować. Strona sama w sobie nie jest zła i widzę w niej potencjał, ale potrzeba fachowej ręki. Edytowane 15 Lipca 2021 przez Dj Aragon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti1985 Opublikowano 15 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 W dniu 29.06.2021 o 20:19, soundplayer napisał: Nie obraź się Marti, ale straszny nieład i bałagan panuje na Waszej stronie. Brak jakiegoś doboru kolorystyki strony. Napisz do mnie na priv, pomogę chętnie ze względu na stare czasy Widzę, że macie stronę na wordpress to tym bardziej napisz do mnie Pomogę jeśli chcesz Mój drogi, zgłosiłem się do Ciebie bo oferowałeś pomoc dałem wszelkie dane i co nagle cisza dziękuje za pomoc Dziś wykonałem odświeżenie strony radiowej. Wykonuje tak, jak umiem. Mam nadzieje, że jest trochę lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onlynow Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 (edytowane) W dniu 15.07.2021 o 18:59, Marti1985 napisał: Dziś wykonałem odświeżenie strony radiowej. Wykonuje tak, jak umiem. Mam nadzieje, że jest trochę lepsza Strona nadal wygląda źle! Zaczynając od playera który wygląda tragicznie na górze strony , a wystarczyło dać mniejszy gdzieś z boku w miejsce "nasza aplikacja mobilna" , na tej stronie jest jeden wielki bałagan,wszystko i nic. Odnosząc się do twoich słów "Wykonuje tak,jak umiem" czyli ewidentnie nie masz pojęcia... i jasne jeżeli masz zajawkę na kodowanie baw się działaj,ale nie twórz kolejnego radia (rak).Raczej nikt poważny nie będzie chciał grać w twoim rozgłośni,co zresztą widać. Mimo wszystko powodzenia Edytowane 11 Sierpnia 2021 przez onlynow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti1985 Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 W dniu 11.08.2021 o 12:21, onlynow napisał: Strona nadal wygląda źle! Zaczynając od playera który wygląda tragicznie na górze strony , a wystarczyło dać mniejszy gdzieś z boku w miejsce "nasza aplikacja mobilna" , na tej stronie jest jeden wielki bałagan,wszystko i nic. Odnosząc się do twoich słów "Wykonuje tak,jak umiem" czyli ewidentnie nie masz pojęcia... i jasne jeżeli masz zajawkę na kodowanie baw się działaj,ale nie twórz kolejnego radia (rak).Raczej nikt poważny nie będzie chciał grać w twoim rozgłośni,co zresztą widać. Mimo wszystko powodzenia Dziękuje za opinię Nigdy w życiu nie otworze innego radia, mam obecne i mam cel dalej dążyć do celu. Strona owszem, również mi się nie podobała, w chwili obecnej zmodernizowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti1985 Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Moi drodzy Finalna strona Radia Eurostacja już jest Serdecznie zapraszamy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Virus Opublikowano 11 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 Zapraszamy do radia eurostacja.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi