burkit 0 Napisano Kwiecień 27, 2017 Share Napisano Kwiecień 27, 2017 wygenerowałam kod który mam umieścić na stronie. jak to zrobić? Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek 16 Napisano Kwiecień 27, 2017 Share Napisano Kwiecień 27, 2017 Kopiujesz i wklejasz wzależności od silnika strony i gdzie ją trzymasz. Jeśli darmowy serwer z wygenerowaną strona bądź STWORZONĄ na darmowych hostingu z możliwością wklejania scriptow, kodow to poprostu edytujesz zakladki i wklejasz. Jeśli zas płatny to musisz edytowac szablon dodać plik statystyki i wkleić tam kod i wtornie wgrać na serwer. Ps.Zly dział oraz mała sugestia : Napisanie 2 razy tego samego tematu nie przyspieszy procesu pomocy. ; ) Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
burkit 0 Napisano Kwiecień 27, 2017 Autor Share Napisano Kwiecień 27, 2017 Lennon poprostu dopiero później zauważyłam inny dział dlatego zapytałam jeszcze raz Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polecane posty