KMYpl 0 Napisano Luty 23, 2019 Share Napisano Luty 23, 2019 Wysoce precyzyjny-DJ-słuchawki typu zamkniętego z jednego pasmo przenoszenia 20 HZ – 20 kHz o wysokiej rozdzielczości kobaltu kapsułki o wysokiej sprawności Po jednej stronie prowadzona przez przewód połączeniowy z miedzi beztlenowej drut splatany czułości na poziomie 113,5 dB przy 1 kHz oraz jedna impedancję 32 omów mam 2 szt. - NOWE po 80 zł / szt. Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
prezenter_jurek@wp.pl 2 Napisano Luty 23, 2019 Share Napisano Luty 23, 2019 a ja polecam najwyklejsze słuchawki z mikrofonem natec bardzo dobrze słychać na serwerze Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
fishek 0 Napisano Marzec 6, 2019 Share Napisano Marzec 6, 2019 Poszedł priv Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
prezenter_jurek@wp.pl 2 Napisano Marzec 6, 2019 Share Napisano Marzec 6, 2019 nic nie mam Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
fishek 0 Napisano Marzec 6, 2019 Share Napisano Marzec 6, 2019 (edytowany) Nie wiem czemu, mam taki sam mail jak na stronie www sprawdź spam może? Jak coś to krzysztof.fiszka@gmail.com Bo rozumiem że Twój to prezenter_jurek@wp.pl ? Wyślij mi wiadomość na maila, żeby już ty spamu nie robić. @edit Ten priv miał być do KMYpl Pomyliłeś się Jurku. Pomyłka. Edytowano Marzec 6, 2019 przez fishek odp Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polecane posty