Robcio 3 Napisano Październik 11, 2018 Share Napisano Październik 11, 2018 Po przejściu na nowy serwer wraz z protokołem ssl wystąpiły problemy na wszystkich przeglądarkach. Wszystkie skrypty pochodzące z panela radiowego zostały zablokowane. Na starej stronie wszystkie rzeczy w tym player, pozdrowienia online chodza bez problemu. Na nowym serwerze nie dość że za każdym razem trzeba zezwalać na wczytywanie tych skryptów to wczytuje np. playera bez statystyk Czy jest jakieś rozwiązanie tego problemu ewentualnie czy ktoś zna wtyczkę lub kod do playera który będzie wczytywał dane tak jak na powyższym obrazku - kto gra - audycje - info /to mozemy w ostateczności pominąć/ - ilość słuchaczy Link to postu Udostępnij na innych stronach
soundplayer 7 Napisano Październik 11, 2018 Share Napisano Październik 11, 2018 kontakt@panelradiowy.pl -> Polecam I zobacz czy w kodach masz też linki do skryptów playera itp z SSL bo panel radiowy też korzysta z SSL. 1 Link to postu Udostępnij na innych stronach
Robcio 3 Napisano Październik 11, 2018 Autor Share Napisano Październik 11, 2018 Dziękuje bardzo, taka prosta i banalna sprawa. Wszystko przenosiłem ze starej strony na nową a że tam to działało od wielu lat więc nie sprawdziłem kodów, iW nowych skryptach są już działające linki z SSL. Link to postu Udostępnij na innych stronach
Little_gray 13 Napisano Październik 12, 2018 Share Napisano Październik 12, 2018 ostatnio czytałem chyba na komputer świat ze chrome i inne przeglądarki wprowadzają coś takiego i wszystkie hostingi bez protokołu ssl będę blokowane Link to postu Udostępnij na innych stronach
soundplayer 7 Napisano Październik 12, 2018 Share Napisano Październik 12, 2018 Przed chwilą, Little_gray napisał: ostatnio czytałem chyba na komputer świat ze chrome i inne przeglądarki wprowadzają coś takiego i wszystkie hostingi bez protokołu ssl będę blokowane A co to ma do tematu? Sprawa wyjaśniona problem naprawiony. Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polecane posty