Adi_K Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego Poczytałem trochę bieżących i starych wątków na forum. To samo zrobiłem w kilku grupach radiowych na Facebooku. Widzę że to środowisko Polskiego radia internetowego, jest prawie jak to celebryckie środowisko dużych mediów. Może warto by było zrobić coś na wzór "Pudelka"? Czyli regularnie podawane informacje, ploteczki o działaniach internetowych celebrytów. Tyle dramatów co się tutaj dzieje. Te transfery...przejścia z radia do radia. Jak w europejskich ligach piłkarskich. Może warto by pomyśleć o takich oknach transferowych Powstawanie i upadki stacji. Sprzedaże, przejecie, ataki hakerskie. Konflikty między prezenterami, Związki, rozstania. Tematów nie do wyczerpania. Może jakiś dział na forum? A może pomyślę o jakimś portalu, stronie www z takimi rzeczami? Co myślicie o takim pomyśle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soundplayer Opublikowano 27 Lutego Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 19 godzin temu, Adi_K napisał: Poczytałem trochę bieżących i starych wątków na forum. To samo zrobiłem w kilku grupach radiowych na Facebooku. Widzę że to środowisko Polskiego radia internetowego, jest prawie jak to celebryckie środowisko dużych mediów. Może warto by było zrobić coś na wzór "Pudelka"? Czyli regularnie podawane informacje, ploteczki o działaniach internetowych celebrytów. Tyle dramatów co się tutaj dzieje. Te transfery...przejścia z radia do radia. Jak w europejskich ligach piłkarskich. Może warto by pomyśleć o takich oknach transferowych Powstawanie i upadki stacji. Sprzedaże, przejecie, ataki hakerskie. Konflikty między prezenterami, Związki, rozstania. Tematów nie do wyczerpania. Może jakiś dział na forum? A może pomyślę o jakimś portalu, stronie www z takimi rzeczami? Co myślicie o takim pomyśle? Serio chce Ci się pisać artykuły o ludziach, których większość Internetu nie zna? Koszty utrzymania oraz czasu przerosną popularność takiego serwisu. Kiedyś, gdy to miejsce było w moim władaniu newsy pojawiały się na stronie głównej portalu o tym co dzieje się w radiach. Od lat już nikt tego tutaj nie robi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Summer girl Opublikowano 2 Marca Udostępnij Opublikowano 2 Marca Czy ja wiem czy to jest godne uwagi? Może i powstałby z tego 1056 odcinek "Trudnych Spraw",ale większość to jakieś internetowe gównoburze,które same z siebie cichną gdy nikt nie daje temu atencji. Ale rób jak uważasz Jeśli masz czas na to,żeby szperać po internecie i wykopywać właśnie takie "tanie sensacje" to życzę ci powodzenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aragon Opublikowano 2 Marca Udostępnij Opublikowano 2 Marca (edytowane) W dniu 26.02.2023 o 21:51, Adi_K napisał: Poczytałem trochę bieżących i starych wątków na forum. To samo zrobiłem w kilku grupach radiowych na Facebooku. Widzę że to środowisko Polskiego radia internetowego, jest prawie jak to celebryckie środowisko dużych mediów. Może warto by było zrobić coś na wzór "Pudelka"? Czyli regularnie podawane informacje, ploteczki o działaniach internetowych celebrytów. Tyle dramatów co się tutaj dzieje. Te transfery...przejścia z radia do radia. Jak w europejskich ligach piłkarskich. Może warto by pomyśleć o takich oknach transferowych Powstawanie i upadki stacji. Sprzedaże, przejecie, ataki hakerskie. Konflikty między prezenterami, Związki, rozstania. Tematów nie do wyczerpania. Może jakiś dział na forum? A może pomyślę o jakimś portalu, stronie www z takimi rzeczami? Co myślicie o takim pomyśle? Moim zdaniem szkoda czasu, pracy i nakładu finansowego. Popularności raczej nie zdobędzie taki serwis, rozumiem że wyszedłeś z incjatywą i to się chwali. Natomiast nie sadzę, żeby był na to popyt, ponieważ wiekszośc stacji woli zajmować się aferkami, gównoburzą i pozyskiwaniem w ten sposob atencji. Pozdrawiam. Edytowane 2 Marca przez Aragon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosti Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca W dniu 2.03.2023 o 11:28, Aragon napisał: Natomiast nie sadzę, żeby był na to popyt, ponieważ wiekszośc stacji woli zajmować się aferkami, gównoburzą i pozyskiwaniem w ten sposob atencji. Z tego co wyczytałem taki serwis miałby skupiać te wszystkie rzeczy. Dzięki temu radia by zyskiwały atencję. W gruncie rzeczy dobra promocja, jeżeli ktoś wyznaje zasadę "nie ważne co mówią, oby tylko mówili". Według mnie spoko pomysł, jeśli ktoś ma wystarczająco dużo czasu na śledzenie tego wszystkiego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adi_K Opublikowano 3 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca Temat nabiera rumieńców. Jest kilka osób chętnych do współpracy przy tworzeniu takiego pudelkopodobnego tworu. Nawet jest już nazwa i strona w przygotowaniu. Myślę że zabawa będzie przednia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi