Enelle Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 * Przepraszam jeśli wątek się powtórzy i proszę administrację o ewentualne przeniesienie. (Szukałam, ale nie znalazlam) Dzień dobry, Szukam jakiegoś sympatycznego Prezentera/ki, który gra z macbooka i pomógłby poszerzyć wiedzę w tym zakresie. Znalazłam dwa rozwiązania, ale dalej nie wiem czy są słuszne i czy po ich zastosowaniu uda się wejść na antenę. (Pierwszy raz mam styczność z platformą mac jeśli chodzi o radiowa strone) Ogólnie myślę o Audio Hijack, czy może na sali jest osoba która korzysta z takiego rozwiązania, a może znacie inne programy dostępne pod macOS? Do usunięcia, znalazlam wątek z Mixxx. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi