UKRADIOFM Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 (edytowane) Jak w temacie . Poszukuje osoby która postawi stronę od podstawki WG MOICH WYTYCZNYCH Przygotowanych graficznie jako wzór . Posiadam zakupione własne widgety z zagranicznych firm , Takie jak ostatnio zagrane Czy okładka odgrywanego albumu . widet zapamiętujący najczęściej odgrywany utwór którzy oznaczony jest strzałeczkami w dół i w góry jako ulubiony bądź nie . Posiadam w pakiecie własny player który również ma fajne funkcję . I kilka fajnych . Zapominałem wcześniej dopisać : posiadam projekt którego dotyczy się zlecenie posiada - wlasny hosting - stronę www x2 certyfikat ssl x2 Wszystko to chce by było umieszczone w konkretnych miejscach na stronie . Jak ma wyglądać menu ? po za zwykła belką menu ma znajdować się również rozwijane menu do góry - gdzie będą dodane kolejne pod strony z rożnymi treściami-kategoriami . Strona główna - fragment wpisu który będzie kierował do specjalnej pod strony konkretnego wpisu - gdzie tam strona ma sugerować przeczytanie innych wpisów . Wpisy kategorie - maja być stworzone osobne podstrony z kategorią - która będzie poświęcona dla jednego artysty bądź tematu muzycznego , np powstaje wpis o tematyce artysty - Bon Jovi -tutaj wszytko na jego temat . Ale i również ma zasugerować przeczytanie wpisu o artyście np Roxette . Więcej ... opisze w wiadomości prywatnej . Takie zlecenie zakładam zakończyć w ciągu miesiąca ? wiadomo wszyscy mamy życie prywatne I zawodowe . Ok teraz finanse ? w związku iż strona MA BYĆ szeroko rozbudowana , I ze będzie to dla zleceniobiorcy bardzo czasochłonne to oczywiste . Przeznaczam budżet do 2700 ,- jest to kwota ostateczna . Posiadam własny theme zakupiony z Wordpress dostosowany pod moje wytyczne rozbudowania go . Niestety w zabawę stronami , kodami bawię sie juz kilka lat Jednak wciąż jest to dla mnie nie możliwe do wykonania . Nie każdy nie na wszystkim musi umieć się znać ! Jeżeli jesteś zainteresowany ofertą pomocy ? napisz prywatnie : radio@iplay-radiofm.com.pl . zawsze staram się odpisać na bieżąco. Z Góry PROSZĘ MODERACJĘ O KASOWANIE KOMENTARZY NIE MAJĄCE ZWIĄZKU Z TEMATEM / ALBO SZKALUJĄCE MÓJ WPIS . Dziękuję Do usłyszenia ! Z góry dziękuję . edit 09-04 Wpis uznaję się za zamknięty . Znalazła się już firma która wykona zlecenie . W związku z przebudową strony , strona zostanie wyłączona z ruchu całkowicie na czas zakończenia prac . które potrwają do 14 dni . Jakie prace mamy zaplanowane ? przebudowa strony www - przeniesienie serwerów shoutcast do Evercast - przebudowania play list . Wszelkie informacje będą podawane na social media radia facebook.com/ukradiofm bądź w miarę możliwego czasu , tutaj na portalradiowy.pl Do usłyszenia niebawem Edytowane 10 Kwietnia 2022 przez soundplayer Kolor czerwony w treści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soundplayer Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Rozumiem, że masz szablon tylko potrzebujesz osoby, która umieści na stronie to czego wymagasz mówiąc ogólnie? Jeśli źle zrozumiałem to proszę o poprawkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UKRADIOFM Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 7 godzin temu, soundplayer napisał: Rozumiem, że masz szablon tylko potrzebujesz osoby, która umieści na stronie to czego wymagasz mówiąc ogólnie? Jeśli źle zrozumiałem to proszę o poprawkę. Tak zgadza się . posiadam szablon . poszukuje osoby która nie Tyle co umieści widgety w konkretnych miejscach Ale i rozbuduje szablon wg moich wytycznych . 3 minuty temu, UKRADIOFM napisał: Tak zgadza się . posiadam szablon . poszukuje osoby która nie Tyle co umieści widgety w konkretnych miejscach Ale i rozbuduje szablon wg moich wytycznych . 7 godzin temu, soundplayer napisał: Rozumiem, że masz szablon tylko potrzebujesz osoby, która umieści na stronie to czego wymagasz mówiąc ogólnie? Jeśli źle zrozumiałem to proszę o poprawkę. Nie koniecznie musi do tego zostać wykorzystany moj szablon wordpress Zakładam uzycie wersji szablonu PHP Stworzonego od zera . stąd taki wysoki budżet . 19 godzin temu, UKRADIOFM napisał: Jak w temacie . Poszukuje osoby która postawi stronę od podstawki WG MOICH WYTYCZNYCH Przygotowanych graficznie jako wzór . Posiadam zakupione własne widgety z zagranicznych firm , Takie jak ostatnio zagrane Czy okładka odgrywanego albumu . widet zapamiętujący najczęściej odgrywany utwór którzy oznaczony jest strzałeczkami w dół i w góry jako ulubiony bądź nie . Posiadam w pakiecie własny player który również ma fajne funkcję . I kilka fajnych . Zapominałem wcześniej dopisać : posiadam projekt którego dotyczy się zlecenie posiada - wlasny hosting - stronę www x2 certyfikat ssl x2 Wszystko to chce by było umieszczone w konkretnych miejscach na stronie . Jak ma wyglądać menu ? po za zwykła belką menu ma znajdować się również rozwijane menu do góry - gdzie będą dodane kolejne pod strony z rożnymi treściami-kategoriami . Strona główna - fragment wpisu który będzie kierował do specjalnej pod strony konkretnego wpisu - gdzie tam strona ma sugerować przeczytanie innych wpisów . Wpisy kategorie - maja być stworzone osobne podstrony z kategorią - która będzie poświęcona dla jednego artysty bądź tematu muzycznego , np powstaje wpis o tematyce artysty - Bon Jovi -tutaj wszytko na jego temat . Ale i również ma zasugerować przeczytanie wpisu o artyście np Roxette . Więcej ... opisze w wiadomości prywatnej . Takie zlecenie zakładam zakończyć w ciągu miesiąca ? wiadomo wszyscy mamy życie prywatne I zawodowe . Ok teraz finanse ? w związku iż strona MA BYĆ szeroko rozbudowana , I ze będzie to dla zleceniobiorcy bardzo czasochłonne to oczywiste . Przeznaczam budżet do 2700 ,- jest to kwota ostateczna . Posiadam własny theme zakupiony z Wordpress dostosowany pod moje wytyczne rozbudowania go . Niestety w zabawę stronami , kodami bawię sie juz kilka lat Jednak wciąż jest to dla mnie nie możliwe do wykonania . Nie każdy nie na wszystkim musi umieć się znać ! Jeżeli jesteś zainteresowany ofertą pomocy ? napisz prywatnie : radio@iplay-radiofm.com.pl . zawsze staram się odpisać na bieżąco. Z Góry PROSZĘ MODERACJĘ O KASOWANIE KOMENTARZY NIE MAJĄCE ZWIĄZKU Z TEMATEM / ALBO SZKALUJĄCE MÓJ WPIS . Dziękuję Do usłyszenia ! Z góry dziękuję . Wstępnie zlecenie wykona firma max-desinger.eu Dziś z firmą negocjowałem warunki zlecenia . Jesteśmy umówieni na dwa dni zastanowienia . do tego czasu dam szanse komuś zarobić fajne pieniążki Za konkretne wymagania . Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUFI Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 (edytowane) Zaraz będzie że się czepiam ale..... 2700pln-ów dla firmy która... musiałem się nieźle napocić żeby ją znaleźć. Najpierw wywaliło że witryny nie ma .. potem strona weszła.. Co to oznacza ? Słabe SEO. Słaby serwer.. Jak na moje oko pali się czerwona lampeczka... Edytowane 9 Kwietnia 2022 przez RUFI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UKRADIOFM Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 10 godzin temu, RUFI napisał: Zaraz będzie że się czepiam ale..... 2700pln-ów dla firmy która... musiałem się nieźle napocić żeby ją znaleźć. Najpierw wywaliło że witryny nie ma .. potem strona weszła.. Co to oznacza ? Słabe SEO. Słaby serwer.. Jak na moje oko pali się czerwona lampeczka... Wpis wczoraj został edytowany. Proszę informacje czytać ze zrozumieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi