Skocz do zawartości

Zabawa z IPLAY-UK RADIO.FM

UKRADIOFM

Rekomendowane odpowiedzi

Pragnę zaprezentować nowy odświeżony PROJEKT IPLAY-UK RADIO.FM . Gdzie UK RADIO FM Wciąż pozostaję wspólnym i własnym projektem , na tych samych Lecz nie co rożnych pomysłach  .  Co z UK RADIO ? W chwili obecnej zostało wyłączone z działania po odświeżeniu I zmiany kilku szczegółów Takich jak adres : ukradio.fm A nie ukradiofm.pl . Formalnie uk radio fm jest e-stacja działającą I powiązana w pełni . z projektem na e-stacje IPLAY-RADIO.FM  . 

Przez kilka miesięcy mocno pracowałem na sprawnością I formalną legalnością Obu stacji która będzie 1 wielką stacją w przyszłości mocno rozpoznawalną  . 

Co się zmieniło , na dzień 1 czerwca zapowiedzieliśmy już oficjalne uruchomienie Oficjalnego studia radiowego Zainteresowanych zapraszamy serdecznie ! będą poczęstunki  sporo muzyki. miedzy muzyka odbędzie się prezentacja naszych lektorskich jingli i spotów reklamowych , emisja na antenie od 1go czerwca w IPLAY & UK RADIO.FM . 

Co z licencją ? Jak wyżej napisane ..

IPlay-Radio jest legalnie działającą internetową stacją radiową. RÓWNIEŻ NA PLATFORMIE DAB+ Mamy podpisane umowy z instytucjami pobierającymi opłaty za emitowaną muzykę – ZAIKS, STOART, ZPAV.

Naszym celem jest promowanie zdolnych artystów, wkraczających na rynek muzyczny, jak i tych, którzy już coś osiągnęli, lecz wciąż są nieobecni w komercyjnych mediach. Interesują nas wykonawcy z kręgu szeroko rozumianej muzyki . Przy pomocy strony internetowej iplay-radiofm.com.pl i kanału audio, jak i współpracy z instytucjami i portalami skierowanymi na muzykę, chcemy pomagać wykonawcom dotrzeć do osób działających w przemyśle muzycznym (wydawców, promotorów, itp.), którym nie jest obojętna ambitna  i nie tylko muzyka.

Zapraszamy do słuchania!

Co z aplikacja mobilna stacji  ?  Zleciliśmy już wykonanie dedykowanej aplikacji radiowej spośród wielu firm oferujących takie usługi  Wybraliśmy 1 najbardziej rzetelną I profesjonalną . Obecna darmowa aplikacja mobilna z której korzystamy , nie długo z nami się rozstanie . 

W najbliższych dniach - miesiącach , jak wcześniej wspomniano Oba projekty staną się 1 wspólnym które będą emitować rożne gatunki muzyczne   prace nad tym wciąż trwają . 

Czego słuchacz może spodziewać się dołączając do grona słuchaczy naszej stacji ?  duzo muzyki EUROBEAT-EURODANCE- Na pewno zagramy dla słuchacza coś z DiscoPolo po mimo iż wcześniej zapowiadaliśmy , omijać ten gatunek .   I wiele.. tanecznych kawałków muzycznych TYCH STARYCH i NOWYCH . 

POSŁUCHAJ NAS : STREFA NC+ KANAŁ 635 IPLAY-RADIO

logo nowe44.png

Edytowane przez UKRADIOFM
zmiana logo

Czyli nie masz nic konkretnego w temacie do napisania. Na stronie też takiej informacji nie widzę. 

Tak jak nie potrafisz pisać poprawnie w języku polskim, tak nie masz pojęcia jak działa w Polsce radiofonia naziemna (analogowa i cyfrowa). Używasz często pojęć o których coś słyszałeś, ale nie wiesz jak to wygląda w rzeczywistości. 

• Haha 1

Godzinę temu, wuzet napisał:

Czyli tutaj nie napiszesz informacji o tym ?

13 minut temu, wuzet napisał:

Czyli nie masz nic konkretnego w temacie do napisania. Na stronie też takiej informacji nie widzę. 

Tak jak nie potrafisz pisać poprawnie w języku polskim, tak nie masz pojęcia jak działa w Polsce radiofonia naziemna (analogowa i cyfrowa). Używasz często pojęć o których coś słyszałeś, ale nie wiesz jak to wygląda w rzeczywistości. 

Wszelkie informacje sa podawane na bieżąco w radio Oraz aktualizowane na stronie RADIO  Pozdrawiam serdecznie. 

W dniu 2.04.2022 o 16:44, UKRADIOFM napisał:

Wszelkie informacje sa podawane na bieżąco w radio Oraz aktualizowane na stronie RADIO  Pozdrawiam serdecznie. 

Możesz się tak głupio nie powtarzać? Skoro ktoś pyta to wypada mu odpowiedzieć prawda?

Macie sporo błędów na stronie. 
Mnóstwo rozjechanych grafik.
Kolorystyka zbyt rażąca. Według mnie to jest nie skończony projekt, który wymaga sporej ilości poprawek.

20 godzin temu, soundplayer napisał:

Możesz się tak głupio nie powtarzać? Skoro ktoś pyta to wypada mu odpowiedzieć prawda?

Macie sporo błędów na stronie. 
Mnóstwo rozjechanych grafik.
Kolorystyka zbyt rażąca. Według mnie to jest nie skończony projekt, który wymaga sporej ilości poprawek.

Wszystkie błędy zaistniałe na stronie  ,  Oraz wszelkie poprawki wprowadzane I usuwane sa na bieżąco. Dziękujemy za każdą zweryfikowaną informacje o błędach na stronie które dla nas były NIE zauważalne . Pozdrawiam  

3 godziny temu, UKRADIOFM napisał:

błędach na stronie które dla nas były NIE zauważalne

Tych błędów jest znacznie więcej niż poprawnie napisanej treści. To świadczy tylko o piszącym i właścicielu strony.

Wiele pozostałych artykułów, to skopiowane teksty z innych stron internetowych i profili facebookowych. Podpisane są jakoby napisane zostały przez Ciebie, co jest nieprawdą. Bez podania źródła tekstu, takie kopiowanie jest kradzieżą dóbr intelektualnych. Są na to odpowiednie paragrafy.

8 minut temu, wuzet napisał:

Tych błędów jest znacznie więcej niż poprawnie napisanej treści. To świadczy tylko o piszącym i właścicielu strony.

Wiele pozostałych artykułów, to skopiowane teksty z innych stron internetowych i profili facebookowych. Podpisane są jakoby napisane zostały przez Ciebie, co jest nieprawdą. Bez podania źródła tekstu, takie kopiowanie jest kradzieżą dóbr intelektualnych. Są na to odpowiednie paragrafy.

Skoro oczy bolą , zaleca się - nie czytać  , nie oglądać . uważam to za celowe wyciąganie błędów w celu publicznej krytyki . Jednak że to moje małpy I moje zoo .

3 minuty temu, Marti1985 napisał:

Z całym szacunkiem, znowu kolejny projekt, który nie ma przyszłości ? :)

Czemu tamtego radia nie prowadzisz ukradio ?

UK RADIO Bedzie prowadzone  i w dalszym ciągu jest powiązane z Tym projektem .. 

27 minut temu, UKRADIOFM napisał:

Skoro oczy bolą , zaleca się - nie czytać  , nie oglądać . uważam to za celowe wyciąganie błędów w celu publicznej krytyki . Jednak że to moje małpy I moje zoo .

Rozpoczynając prowadzenie radia internetowego i strony, stałeś sie publicznym nadawcą i dostarczycielem treści. Czy tego chcesz czy nie, kazdy ma prawo to czytać i osądzać. Takie prawo demokracji i wolnego rynku. Biorąc pod uwagę ze jest to póki co jednoosobowy projekt, określenie małpa, jak najbardziej na miejscu 😉

Edytowane przez wuzet

10 minut temu, wuzet napisał:

Rozpoczynając prowadzenie radia internetowego i strony, stałeś sie publicznym nadawcą i dostarczycielem treści. Czy tego chcesz czy nie, kazdy ma prawo to czytać i osądzać. Takie prawo demokracji i wolnego rynku. Biorąc pod uwagę ze jest to póki co jednoosobowy projekt, określenie małpa, jak najbardziej na miejscu 😉

Pomogłem rozwiązać twoj problem skoro Tak bardzo oczy bolą ? zablokowałem pańskie ip wchodząc na moja strone zobaczysz jedyne dane do odsłuchu  zadnych innych treści "małpo" 😏

2 minuty temu, wuzet napisał:

Ip to akurat żaden problem.

Treść komentarzy @wuzet jest celowo negatywnie krytykująca , dla obniżenia wartości mojej reklamy . Proszę @soundplayer Albo @kosti wyłączenie możliwości komentowania Albo skasowania komentarzy J/W nic nie wnoszących to tematu wpisu . 

1 godzinę temu, UKRADIOFM napisał:

Twoje działanie jest celowe

Tak, moim celem jest wytykanie Twojej niewiedzy i kłamstw. Takiej jak to że 

W dniu 2.04.2022 o 14:24, UKRADIOFM napisał:

Radio jest legalnie działającą internetową stacją radiową. RÓWNIEŻ NA PLATFORMIE DAB+

Nadawanie w systemie DAB+ jest objęte regulacjami i koncesjami wydawanymi przez KRRiTV. Na ich stronie nie ma Twojego radia. Ostatnia koncesja na nadawanie w DAB+ jest wydana w październiku 2021 r. dla Radia RDN Małopolska.

image.thumb.png.bf6f5c11ad70f922af1d01882a4d5cb4.png

Więc na jakiej podstawie informujesz że Twoje radio nadaje w DAB+. Chyba że robisz to nielegalnie. 
Tyle z mojej strony. Nie mam już więcej ochoty tracić czasu na Twoje mitomańskie historie. 

W dniu 2.04.2022 o 15:24, UKRADIOFM napisał:

Pragnę zaprezentować nowy odświeżony PROJEKT IPLAY-UK RADIO.FM . Gdzie UK RADIO FM Wciąż pozostaję wspólnym i własnym projektem , na tych samych Lecz nie co rożnych pomysłach  .  Co z UK RADIO ? W chwili obecnej zostało wyłączone z działania po odświeżeniu I zmiany kilku szczegółów Takich jak adres : ukradio.fm A nie ukradiofm.pl . Formalnie uk radio fm jest e-stacja działającą I powiązana w pełni . z projektem na e-stacje IPLAY-RADIO.FM  . 

Przez kilka miesięcy mocno pracowałem na sprawnością I formalną legalnością Obu stacji która będzie 1 wielką stacją w przyszłości mocno rozpoznawalną  . 

Co się zmieniło , na dzień 1 czerwca zapowiedzieliśmy już oficjalne uruchomienie Oficjalnego studia radiowego Zainteresowanych zapraszamy serdecznie ! będą poczęstunki  sporo muzyki. miedzy muzyka odbędzie się prezentacja naszych lektorskich jingli i spotów reklamowych , emisja na antenie od 1go czerwca w IPLAY & UK RADIO.FM . 

Co z licencją ? Jak wyżej napisane ..

IPlay-Radio jest legalnie działającą internetową stacją radiową. RÓWNIEŻ NA PLATFORMIE DAB+ Mamy podpisane umowy z instytucjami pobierającymi opłaty za emitowaną muzykę – ZAIKS, STOART, ZPAV.

Naszym celem jest promowanie zdolnych artystów, wkraczających na rynek muzyczny, jak i tych, którzy już coś osiągnęli, lecz wciąż są nieobecni w komercyjnych mediach. Interesują nas wykonawcy z kręgu szeroko rozumianej muzyki . Przy pomocy strony internetowej iplay-radiofm.com.pl i kanału audio, jak i współpracy z instytucjami i portalami skierowanymi na muzykę, chcemy pomagać wykonawcom dotrzeć do osób działających w przemyśle muzycznym (wydawców, promotorów, itp.), którym nie jest obojętna ambitna  i nie tylko muzyka.

Zapraszamy do słuchania!

Co z aplikacja mobilna stacji  ?  Zleciliśmy już wykonanie dedykowanej aplikacji radiowej spośród wielu firm oferujących takie usługi  Wybraliśmy 1 najbardziej rzetelną I profesjonalną . Obecna darmowa aplikacja mobilna z której korzystamy , nie długo z nami się rozstanie . 

W najbliższych dniach - miesiącach , jak wcześniej wspomniano Oba projekty staną się 1 wspólnym które będą emitować rożne gatunki muzyczne   prace nad tym wciąż trwają . 

Czego słuchacz może spodziewać się dołączając do grona słuchaczy naszej stacji ?  duzo muzyki EUROBEAT-EURODANCE- Na pewno zagramy dla słuchacza coś z DiscoPolo po mimo iż wcześniej zapowiadaliśmy , omijać ten gatunek .   I wiele.. tanecznych kawałków muzycznych TYCH STARYCH i NOWYCH . 

logo nowe44.png

W związku z planami na RadioStacje bardzo rozpoznawalną i w przyszłości Wam bardzo lubianą , Ja jako założyciel I właściciel projektu  .  staram się dostarczać słuchaczowi nie tyle co , inną muzykę nowszą Starszą która kiedyś często była grana i słyszalna w radiach ..   dziś jakby rządzi Disco Polo ? TAK! popularny gatunek muzyki , Ale wyobraź sobie drogi słuchaczu .. jadąc rano do pracy autobusem . w głowie pojawia Ci się NUTA , NANANAN HMMM co FAJNA NUTA ZAPOMNIAŁEM NAZWY Myślisz sobie. Prawda ? Zapraszam tutaj - RADIO Przypomnimy Tobie nie jeden Twój ulubiony kawałek który poszedł w zapomnienie . 

Od 01.06 Stacja rezygnuje z usług RADIOHOST Zostają uruchomione serwery evercast . serwery ? KOLEJNA NIESPODZIANKA NA DZIEŃ DZIECKA

Więcej w wkrótce... 

interpunkcja :D

1 minutę temu, UKRADIOFM napisał:

W związku z planami na RadioStacje bardzo rozpoznawalną i w przyszłości Wam bardzo lubianą , Ja jako założyciel I właściciel projektu  .  staram się dostarczać słuchaczowi nie tyle co , inną muzykę nowszą Starszą która kiedyś często była grana i słyszalna w radiach ..   dziś jak by rządzi Disco Polo ? TAK! popularny gatunek muzyki , Ale wyobraź sobie drogi słuchaczu .. jadać rano do pracy autobusem . w głowie pojawia Ci sie NUTA , NANANAN HMMM co FAJNA NUTA ZAPOMNIAŁEM NAZWY Myślisz sobie. Prawda ? Zapraszam tutaj - RADIO Przypomnimy Tobie nie jeden Twój ulubiony kawałek który poszedł w zapomnienie . 

Od 01.06 Stacja rezygnuje z usług RADIOHOST Zostają uruchomione serwery evercast . serwery ? KOLEJNA NIESPODZIANKA NA DZIEŃ DZIECKA

Więcej w wkrótce... 

Popraw błędy bo ciężko rozumieć tą wypowiedź. 

Ps. Nie robimy spacji przed znakami interpunkcji. 

Tak jakby piszemy łącznie.

• Thanks 1

• 9 miesięcy temu...
W dniu 2.04.2022 o 15:24, UKRADIOFM napisał:

logo nowe44.png

ODŚWIEŻAM TEMAT

Po mimo wielkich planów Na e-radio internetowe , z przyszłością dla pomysłu stworzenia Prostej A zarazem ciekawej stacji radiowej . Postanawiamy kontynuację projektu ! 

UK RADIO FM WCIĄŻ GRAMY ----> UK RADIO FM. pls<---- LUB TUTAJ ----->PLAYER UK RADIO<---

LINKI
  • Haha 1
  • Sad 1