UKRADIOFM Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 (edytowane) . Edytowane 3 Września 2021 przez UKRADIOFM end 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kagg Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 "(...)(WARÓNEK) !! Przekazując Tobie domenę z hostingiem wymagam jedynie dopisania -- UK RADIO FM Z (link) do strony (...)" WARÓNEK - au moje oczy... Przepraszam, ale nie mogłem się powstrzymać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 rozumiem,że reklama ważna rzecz, ale reklamowanie radia na innej stronie radia. trochę Cię poniosło. .. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marti1985 Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 (edytowane) Domena wcale nie jest taka unikalna, aby o nią walczyć, zwłaszcza, że pod warunkiem reklamy Twojego radia, szukasz jelenia ? Kto ma pomysł na radio, to zaufaj, będzie na nią miał i stworzy własną nazwę od podstaw a nie jakaś domena, która pewnie w google już ma burdel. 8 godzin temu, Kagg napisał: "(...)(WARÓNEK) !! Przekazując Tobie domenę z hostingiem wymagam jedynie dopisania -- UK RADIO FM Z (link) do strony (...)" WARÓNEK - au moje oczy... Przepraszam, ale nie mogłem się powstrzymać. YES, to razi w oczy. Zwłaszcza, że forum pokazuję tutaj błędy i można je poprawić Edytowane 2 Września 2021 przez Marti1985 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UKRADIOFM Opublikowano 2 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 (edytowane) W dniu 2.09.2021 o 15:46, Jarek napisał: W dniu 2.09.2021 o 15:54, Marti1985 napisał: Edytowane 3 Września 2021 przez UKRADIOFM end 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SponsorowanieEstacjiRaio Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Drogi kolego . od początku obserwuje twój projekt , obserwowałem również twoje problemy ze startem . Co mnie urzekło , to to że się nie poddałeś . I bardzo ładnie uporządkowałeś stronę . nie przejmuj się t rollingiem . od początku Twój projekt oraz plan na e-stacje bardzo mnie się spodobał . widzę cel widzę potencjał . Mam dla Ciebie bardzo ciekawą propozycje . wśród radiowców mam szerokie grono znajomych . również w gronie radiowców eterowych . Wspólnie znajdziemy sposób wybicia się Twojego projektu . wszelkie informacje wysłałem już na w/w e-mail . odpowiedz proszę A resztą się nie martw . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UKRADIOFM Opublikowano 2 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 (edytowane) 23 godziny temu, SponsorowanieEstacjiRaio napisał: ... Edytowane 3 Września 2021 przez UKRADIOFM h*j 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi