WooNski Opublikowano 28 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 Witam. Przychodzę z zapytaniem możliwości odzyskania Hasła do Panelu Radiowego. Jestem GA w jednym panelu i z racji że miałem Format to zapomniałem totalnie hasła i muszę jakoś oddać innej osobie GA. Jest możliwość jakiejkolwiek pomocy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 28 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 Po pierwsze napisaleś w złym dziale. Masz rownież opcje przy logowaniu na panel " Zapomialem hasła" tam musisz podać e-mail na który zakladałeś konto w serwisie i wowczas możesz ustawić nowe hasło.. W razie nie powodzenia pisz na kontakt@panelradiowy.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WooNski Opublikowano 28 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 Problem w tym że nie podawałem tam maila i jakoś konto przeszło.. Będę się kontaktować pod podany mail. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 29 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 hehe... założenie konta w tym serwisie lub jakimkolwiek innym wymaga podania poczty choćby w celu weryfikacji lub pózniejszej korospondencji pomiędzy użytkownikiem a administratorem serwisu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi