Skocz do zawartości

UKRADIOFM- NA PRZECIW SŁUCHACZOM

UKRADIOFM

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
9 godzin temu, UKRADIOFM napisał:

Player będzie  umieszczony  na stronie , po małej przebudowie Theme po zakupie szablonu theme licencjonowanego .  W ciągu najbliższych  dni,tygodni.  Pozdrawiam!

Czyli znowu piszesz, że coś jest super wspaniałe, a to dopiero plany... który to już theme? Szusty? 

• Sad 1

• 2 tygodnie później...
W dniu 14.05.2021 o 07:30, UKRADIOFM napisał:

,Kosti " Theme pozostaje  ten sam . W chwili  obecnej korzystam z darmowego  więc I pewne opcje i funkcje są nie możliwe.  

Dla tego zdecydowałem zakupić theme na licencji,  I rozbudować o kolejne opcje i funkcje . Które nie są dostępne dla wersji  darmowej. Nie pisze o zmianie themki  tylko o rozbudowie  obecnej themki. 

Edytowane przez UKRADIOFM
  • Haha 1

• 2 miesiące temu...

Znowu zmiany, niekoniecznie na lepsze. 

Przecież tu nic do siebie nie pasuje...

Na górze chaos..
gora.png

Panel boczny chaos do kwadratu..

panel-boczny.png

Stopka hmm nawet nie wiem jak to opisać.

stopka.png

W kontakcie przyciski do udostępnienia, oraz prawdopodobnie pozostałość po wtyczce z formularzem. 

kontakt.png

Znowu zapowiadasz wielki re-start, a robisz wszystko po łebkach, niedokładnie. 
Usiłujesz zrobić profesjonalne radio, z profesjonalną stroną... 

Jak rozmawialiśmy jakiś czas temu, powiedziałem Ci gdzie robisz błędy.

Te, które tutaj pokazałem to tylko nieliczne. 

Kolejna sprawa APKA,  mówiłeś, że ma być jakaś super wypasiona za $$, a tutaj jakaś taka średnia. 

Przyjrzę się jej dokładniej jak będę miał chwilę. 

Która to już próba? 10? 😏

• Sad 1

• 5 tygodni później...

Ja to kupuje ! wg mojej ocenie projekt sam w sobie ma kilka poprawek które z pewnością mogę pomóc wprowadzić. jednakże ,  cały projekt po prze analizowaniu jest bardzo ciekawy I z pewnością wg mojej oceny . należało by takie pomysły promować ! widać pomysł , jest pasja I determinacją . 

Nie obrażając innej stacji tego forum to radio wygrywa najlepszym pomysłem  , determinacja A co najważniejsze pasją . 

Życzę powodzenia I pro psuje takie projekty !

• Thanks 1