UKRADIOFM Opublikowano 28 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 (edytowane) ... Edytowane 3 Września 2021 przez UKRADIOFM end 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UKRADIOFM Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 (edytowane) end Edytowane 3 Września 2021 przez UKRADIOFM end 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UKRADIOFM Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 (edytowane) ... Edytowane 3 Września 2021 przez UKRADIOFM endf 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UKRADIOFM Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 (edytowane) ... Edytowane 3 Września 2021 przez UKRADIOFM end 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Po co zakładasz kilka tematów o tej samej tematyce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UKRADIOFM Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 1 minutę temu, Jarek napisał: Po co zakładasz kilka tematów o tej samej tematyce? Zgłosiłem moderatorom by usunęli wcześniejsze tematy . Gdyż założyłem nowy zaktualizowany . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosti Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 4 godziny temu, UKRADIOFM napisał: Zgłosiłem moderatorom by usunęli wcześniejsze tematy . Gdyż założyłem nowy zaktualizowany . Pozdrawiam Nie będziemy usuwać tamtych tematów. Połączyłem je. Nie rób spamu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UKRADIOFM Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 (edytowane) W dniu 26.04.2021 o 22:17, kosti napisał: Nie będziemy usuwać tamtych tematów. Połączyłem je. Nie rób spamu. ... Edytowane 3 Września 2021 przez UKRADIOFM end Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kagg Opublikowano 6 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 W dniu 26.04.2021 o 17:29, UKRADIOFM napisał: (...)W Tej chwili zapraszam do współpracy poszukiwani są , webmaster-technik /grafik(...) Kiedyś coś tam dłubałem, jakby coś to napisz PW może coś ogarniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UKRADIOFM Opublikowano 7 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 10 godzin temu, Kagg napisał: Kiedyś coś tam dłubałem, jakby coś to napisz PW może coś ogarniemy Cześć napisałem PW .;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UKRADIOFM Opublikowano 7 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 (edytowane) ... Edytowane 3 Września 2021 przez UKRADIOFM end Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UKRADIOFM Opublikowano 12 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 (edytowane) W dniu 7.05.2021 o 06:56, UKRADIOFM napisał: Kiedyś coś tam dłubałem, jakby coś to napisz PW może coś ogarniemy Edytowane 3 Września 2021 przez UKRADIOFM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosti Opublikowano 13 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 No ale gdzie ten player? Chyba mi cos padło na oczy, bo widzę tylko ten z radiohosta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UKRADIOFM Opublikowano 13 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 (edytowane) W dniu 13.05.2021 o 10:50, kosti napisał: No ale gdzie ten player? Chyba mi cos padło na oczy, bo widzę tylko ten z radiohosta. Edytowane 3 Września 2021 przez UKRADIOFM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosti Opublikowano 13 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 9 godzin temu, UKRADIOFM napisał: Player będzie umieszczony na stronie , po małej przebudowie Theme po zakupie szablonu theme licencjonowanego . W ciągu najbliższych dni,tygodni. Pozdrawiam! Czyli znowu piszesz, że coś jest super wspaniałe, a to dopiero plany... który to już theme? Szusty? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UKRADIOFM Opublikowano 14 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 (edytowane) W dniu 13.05.2021 o 22:44, kosti napisał: Czyli znowu piszesz, że coś jest super wspaniałe, a to dopiero plany... który to już theme? Szusty? Edytowane 3 Września 2021 przez UKRADIOFM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UKRADIOFM Opublikowano 22 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 (edytowane) W dniu 14.05.2021 o 07:30, UKRADIOFM napisał: ,Kosti " Theme pozostaje ten sam . W chwili obecnej korzystam z darmowego więc I pewne opcje i funkcje są nie możliwe. Dla tego zdecydowałem zakupić theme na licencji, I rozbudować o kolejne opcje i funkcje . Które nie są dostępne dla wersji darmowej. Nie pisze o zmianie themki tylko o rozbudowie obecnej themki. Edytowane 3 Września 2021 przez UKRADIOFM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UKRADIOFM Opublikowano 28 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 (edytowane) ... Edytowane 3 Września 2021 przez UKRADIOFM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UKRADIOFM Opublikowano 31 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 (edytowane) ... Edytowane 3 Września 2021 przez UKRADIOFM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosti Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Znowu zmiany, niekoniecznie na lepsze. Przecież tu nic do siebie nie pasuje... Na górze chaos.. Panel boczny chaos do kwadratu.. Stopka hmm nawet nie wiem jak to opisać. W kontakcie przyciski do udostępnienia, oraz prawdopodobnie pozostałość po wtyczce z formularzem. Znowu zapowiadasz wielki re-start, a robisz wszystko po łebkach, niedokładnie. Usiłujesz zrobić profesjonalne radio, z profesjonalną stroną... Jak rozmawialiśmy jakiś czas temu, powiedziałem Ci gdzie robisz błędy. Te, które tutaj pokazałem to tylko nieliczne. Kolejna sprawa APKA, mówiłeś, że ma być jakaś super wypasiona za $$, a tutaj jakaś taka średnia. Przyjrzę się jej dokładniej jak będę miał chwilę. Która to już próba? 10? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SponsorowanieEstacjiRaio Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Ja to kupuje ! wg mojej ocenie projekt sam w sobie ma kilka poprawek które z pewnością mogę pomóc wprowadzić. jednakże , cały projekt po prze analizowaniu jest bardzo ciekawy I z pewnością wg mojej oceny . należało by takie pomysły promować ! widać pomysł , jest pasja I determinacją . Nie obrażając innej stacji tego forum to radio wygrywa najlepszym pomysłem , determinacja A co najważniejsze pasją . Życzę powodzenia I pro psuje takie projekty ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi